Albin Kurti
Albin Kurti

-

Kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje

Ardian Gjini
Ardian Gjini

-

Kryetar, Komuna e Gjakovës

Atifete Jahjaga
Atifete Jahjaga

-

Presidente e Republikës së Kosovës (2011-2016)

Doarsa Kica-Xhelili
Doarsa Kica-Xhelili

-

Kryetare e Komisionit për Administratë Publike, Pushtet Lokal, Media dhe Zhvillimin Rajonal në Republikën e Kosovës

Edi Gusia
Edi Gusia

-

Agjencia për Barazi Gjinore, Zyra e Kryeminstrit të Republikës së Kosovës

Eliza Hoxha
Eliza Hoxha

-

Deputete dhe Anëtare e Bordit të Grupit të Grave Deputete në Kuvendin e Republikës së Kosovës

Emilija Rexhepi
Emilija Rexhepi

-

Kryetare e Partisë së Re Demokratike

Jacqueline O'Neill
Jacqueline O'Neill

-

Ambasadore e Kanadasë për Gra, Paqe dhe Siguri

Jeff Hovenier
Jeff Hovenier

-

Ambasador i Shteteve të Bashkuara në Republikën e Kosovës

Lumir Abdixhiku
Lumir Abdixhiku

-

Kryetar i Lidhjes Demokratike të Kosovës

Marqe Tanushi Selmanaj
Marqe Tanushi Selmanaj

-

Nënkryetare, Komuna e Klinës

Melane Verveer
Melane Verveer

-

Drejtore Ekzekutive e Institutit Georgetown për Gratë, Paqen dhe Sigurinë dhe ish-ambasadore e SHBA-së për Çështjet Globale të Grave

Memli Krasniqi
Memli Krasniqi

-

Kryetar i Partisë Demokratike të Kosovës

Nancy Soderberg
Nancy Soderberg

-

Drejtore e NDI Kosovë

Rachel M. Weston
Rachel M. Weston

-

Specialiste e Politikave Rajonale në Zyrën Rajonale të UN Women për Evropë dhe Azi Qendrore

Ramush Haradinaj
Ramush Haradinaj

-

Kryetar i Aleancës së Ardhmërisë së Kosovës