Alan Bowman
Alan Bowman

-

Ambasador i Kandasë ne Kroaci dhe Kosovë

Albana Bytyqi
Albana Bytyqi

-

Anëtare e Bordit të Grupit të Grave Deputete

Albert Krasniqi
Albert Krasniqi

-

Drejtor i Programit në Demokraci Plus

Albin Kurti
Albin Kurti

-

Ish Kryeministër dhe Kryetar i Lëvizjes Vetëvendosje

Alia El-Yassir
Alia El-Yassir

-

Drejtore Rajonale e Programit të Kombeve të Bashkuara për Gratë për Evropën dhe Azinë Qendrore

Ana Radičević
Ana Radičević

-

Drejtoresha rezidente e programit për integritetet politik të Institutit Kombëtar Demokratik për Evropën Juglindore

Ann Linde
Ann Linde

-

Ministre e Punëve të Jashtme në Suedi

Arben Loshi
Arben Loshi

-

Drejtor i Drejtorisë për Hulumtime, Bibliotekë dhe Arkiv, Kuvendi i Kosovës

Arbënesha Kuqi
Arbënesha Kuqi

-

Kryetare e degës së grave të PDK-së në Gjakovë

Arbërie Nagavci
Arbërie Nagavci

-

Nënkryetare e Kuvendit të Kosovës

Ariana Musliu-Shoshi
Ariana Musliu-Shoshi

-

Deputete në Kuvendin e Kosovës

Atifete Jahjaga
Atifete Jahjaga

-

Presidente e Republikës së Kosovës (2011-2016)

Avdullah Hoti
Avdullah Hoti

-

Kryeministër i Republikës së Kosovës

Bashkim Ramosaj
Bashkim Ramosaj

-

Kryetar i komunës së Decanit

Blerinë Ukshini
Blerinë Ukshini

-

Kordinatore e Projektit, D4D

Christina Davis
Christina Davis

-

Drejtore e Zyrës për Demokraci dhe Qeverisje në Agjencinë Amerikane për Zhvillim Ndërkombëtar (USAID)