Alb | Srb | Eng

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Çka është Java e Gruas në Kosovë?


Java e Gruas është një ngjarje e cila do të mbledhë gratë nga të gjitha sferat e shoqërisë, ku ato do të mund të diskutojnë, identifikojnë dhe tu ekspozohen të gjitha mënyrave që do të bënin pozitën e saj në shoqëri të rritet dhe të jetë më e dallueshme. Java e Gruas do të ftojë gratë lidere të së ardhmes nga të gjitha segmentet e shoqërisë për të marrë pjesë në një Javë Diskutimi ku ato do të mund të diskutojnë, mësojnë dhe identifikojnë shkathtësitë dhe teknikat për tu bërë më efektive në fushën e tyre.